Het verhaal van Isabel
Vroeger runden mijn man en ik een transportfirma. Regelmatig vervoerden we de speeltoestellen die we nu zelf aanbieden. En dit heeft altijd mijn nieuwsgierigheid getriggerd. Want ik miste de kans om mijn creativiteit kwijt te kunnen en positiviteit naar de mensen te brengen. Toen Sabine me haar pensioen aankondigde en me vroeg de firma over te nemen, heb ik niet getwijfeld. Ik geloof steevast in de grote meerwaarde van de speeltoestellen voor de ontwikkeling van kinderen. Het plezier dat er van af spat geeft me enorm veel voldoening. Bovendien raak ik mijn ondernemend ei kwijt in het voortdurend op zoek gaan naar een nog duurzamere manier van werken en het ontwikkelen van nieuw speelplezier voor de kinderen. Hou dus zeker onze social media en mails in de gaten, want nog meer speelplezier is op komst...
Over ons
Kies je voor A’muze FUN, dan kies je voor duurzaam, leerrijk en ongedwongen spelen.
- Creativiteit
- De speeltoestellen van A’muze FUN prikkelen de creativiteit bij alle partijen. Creativiteit bij ons om de leuke, kleurrijke speeltoestellen te ontwerpen en te verbeteren. Creativiteit bij directies en teams om de speelruimte op te leuken optimaal te gebruiken. En vooral creativiteit bij de kinderen. Rollen, kruipen, springen, klimmen. Bouwen, zitten, verstoppen. De abstracte vormen laten de fantasie werken. Van peuters tot prille tieners. Iedereen gaat ermee aan de slag.
- Duurzaamheid
- De natuur is niet alleen de inspiratie voor het design van de A’muze FUN speeltoestellen. Het is ook onze missie om de grootste zorg te dragen voor de natuur. Voor onze kinderen en alle volgende generaties. Daarom werken we enkel en alleen met volledig recycleerbare materialen die generaties lang meegaan. Door weer en wind. Door blakende zon en krakende sneeuw. De A’muze FUN speeltoestellen verweren niet. Wil je toch veranderen? Gooi de toestellen zeker niet weg. Geef ze ons terug of breng ze naar het containerpark. Zo zijn ze de grondstof voor nieuwe speeltoestellen.
- Zelf gaan we ook constant op zoek naar gerecycleerde grondstoffen. Zo bestaan onze speeltoestellen in de kleuren framboos, jungle groen en inktblauw uit gerecycleerde melkflessen. We zetten de zoektocht naar herbruikbare materialen elke dag verder. Jeans voor de diepblauwe toestellen? Kunstgras voor knalgroen speelplezier? Wie weet worden dit onze nieuwe gerecycleerde kleuren. Wist je trouwens dat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden door de ambachtelijke productie dicht bij huis? Dat maakt van A’muse FUN een op en top Belgisch kwaliteitsproduct.
- Speelpret
- Waarom leveren we persoonlijk alle A’muze FUN speeltoestellen in België? Om met eigen ogen te genieten van de blinkende oogjes, de popelende gezichtjes en de schaterlach als we de speeltoestellen lossen. Het grote pluspunt? De toestellen zijn letterlijk direct klaar voor gebruik. Je hebt geen valdempende ondergrond nodig. Ze zijn perfect verplaatsbaar. En overal inzetbaar. Speelplaats met tegels? Speelplaats met groen? I de schaduw in de zomer of onder het afdak bij regenweer? In een mum van tijd zet je alles waar je het maar wil. Je krijgt een speelruimte vol beweging. Na elke speeltijd ziet ze er anders uit. Prachtig om te zien. Is je speelplaats een halve bouwwerf? Heb je plaats nodig voor de tent van het schoolfeest? Geef alles een ander plaatsje en de speelpret blijft gegarandeerd.
- Sociale vaardigheden
- De A’muze FUN speeltoestellen stimuleren samenwerking en overleg. Iedereen heeft iets om handen. Wist je dat dit dé manier is om pesten tegen te gaan? Nooit verveling. Nooit dode momenten die aanleiding geven tot pesten. De kleuren fleuren iedereen op. De beweging kanaliseert de overtollige energie in iets positiefs. Stil of luid. Teruggetrokken of heel aanwezig. Speels of serieus. Elke persoonlijkheid vindt zijn plekje in de A’muze FUN speeltoestellen.
- Leerplezier
- De A’muze FUN speeltoestellen bieden zoveel meer dan enkel spelen. In een mum van tijd tover je een speelplaats om in een buitenklas, waar kinderen met hun eigen ogen zien wat ze leren. Waar ze voldoende zuurstof binnen krijgen om leerstof op te nemen. Waar ze leren over de natuur, vormen, kleuren, rekenen, schrijven en nog zoveel meer. Gebruik de speeltoestellen zelf als lesmateriaal over duurzaamheid. Hoe kom je van weggegooide melkflessen tot een speeltoestel? Waarom is het zo belangrijk om te recycleren? Laat als leerkracht je creativiteit de vrije loop om te doen wat je het liefst doet. Kennis overbrengen.