+32 498 50 30 30

Speleo Family

Het gamma Invent stimuleert kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten. De speeltoestellen zijn zo ontworpen dat er ruimte is voor eigen invulling. De abstracte vormen nodigen de kinderen uit om de meest uiteenlopende spelletjes te bedenken. Zo krijgen hun creativiteit en spitsvondigheid alle vrijheid om tot bloei te komen. Leeftijd, stemming of gezelschap? De toestellen beantwoorden aan de mogelijkheden van elk kind.

Speleo - Ludosphère

Ludosphère

Licht en Luchtig, de ronde, kleurrijke vorm van de Ludosphère is een droom voor onze kleuterjes. Lezen, bijpraten, gek doen, verstoppertje spelen, tikkertje? Of is het een huisje? De kinderen worden uitgenodigd om middenin de speelelementen te stappen. Creativiteit in de ruimste zin. In de zomer een gordijntje ophangen en we hebben het beste speelhuis ooit!

Ludostep

Trapje op, trapje af, de Ludostep is super leuk voor de kleuters. Eigentijds en educatief. De Ludostep is eenvoudig van vorm maar heeft een veelzijdig effect op de ontwikkeling van het kind. Oefen je behendigheid, spierkracht, en lenigheid. Met de cijfers en letters die op de Ludostep staan maken de kleuterjes al een goede kennismaking met deze materie.

Speleo - Ludostep
Speleo - Ludoslide

Ludoslide

Met de Ludoslide worden onze kleutertjes aangemoedigd om samen te spelen, glijden, kruipen, trapje op? Verstoppen in het tunneltje? De Ludoslide is de favoriet van onze allerkleinsten!