+32 498 50 30 30

Invent Family

Het gamma Invent stimuleert kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten. De speeltoestellen zijn zo ontworpen dat er ruimte is voor eigen invulling. De abstracte vormen nodigen de kinderen uit om de meest uiteenlopende spelletjes te bedenken. Zo krijgen hun creativiteit en spitsvondigheid alle vrijheid om tot bloei te komen. Leeftijd, stemming of gezelschap? De toestellen beantwoorden aan de mogelijkheden van elk kind.

Geomodules

Ludomodules of Geomodules zoals ze origineel heten, zijn een reeks verplaatsbare elementen. Zitten, springen, glijden... Geomodules zijn aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Herken jij ook direct alle geometrische vormen? Kinderen leren al spelend, vormen en kleuren. Hop naar buiten met je klas, meten, onderzoeken en onthouden. Wiskunde op je speelruimte. Dat is leren op een speelse manier! Spelen ja, dat is wat kinderen het liefste doen.

One-Block

Eigentijds en educatief. One-Block is een uniek spel dat het ruimtelijk denken stimuleert, maar ook de creativiteit en mentale ontwikkeling. One-Block nodigt uit om samen te spelen en te creƫren. Wat zullen we bouwen? Een brug? Een paard? De blokken zijn stevig en groot, zo krijgen kinderen snel een mega groot bouwsel. De blokken kunnen buiten of binnen worden gebruikt. De kleuren zijn aantrekkelijk en maken van elke dag een zonnige dag!

Amuroll

Wat gebeurt er als je kinderen een stapel Amuroll speeltuigen geeft? Hun creativiteit begint te werken, hun mentale welzijn wordt verbeterd. Waarom? Amuroll is zo eenvoudig om mee te spelen. Lopen, rollen, springen, stapelen, een veilig eiland... Alles wat je kan bedenken... Samen spelen voor klein en groot. Of gewoon rustig samen zijn en loungen in de zon?