+32 498 50 30 30

Bounce Family

Botsen, stoten, mikken, scoren. De bal is en blijft een topper op de speelplaats. Geef kinderen een bal en er onstaan diverse spelletjes. Bounce ondersteunt die balspellen. Of er nu gewerkt wordt met Ludobasket of Ludostop, de speelelementen maken de meest uiteenlopende balspelletjes mogelijk. Balplezier verzekerd!

Ludostop

Je speelruimte in zones is zo gemakkelijk met de Ludostop! Eenvoudig te installeren en weer te verplaatsen. Wil je een kleurrijk sportveld creƫren? Of kinderen in groepen indelen? Een fietsparcours uitzetten? De Ludostop elementen zorgen direct voor een vrolijke en kleurige sfeer op je ruimte? Heb je een schoolfeest? Geen probleem we kunnen de Ludostop elementen gemakkelijk stapelen om weg te bergen. Er staan ook letters en cijfers op, zo leren kinderen zonder dat ze het beseffen de letters en cijfers herkennen. Een toffe opdracht voor tijdens je buitenles.

Ludobasket

Een basketmand waar de bal gemakkelijk terug in de handen van het kind valt? Het klinkt als een droom. Maar toch is het zo. Ook kinderen die niet zo balvaardig zijn of sportief zullen graag met de Ludobasket spelen. Je kan de Ludobasket op verschillende hoogtes hangen zodat kleine kinderen kunnen samen spelen met grotere kinderen. Iedereen kan samenspelen. De Ludobasket geeft ook kleur aan je muur.