+32 498 50 30 30

Amis Family

Word beste vrienden met Amis. Zitten, springen, glijden ... Amis bestaat uit een reeks van acht kleurrijike elementen, aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Ze bepalen zelf hun spelregels en ontdekken Amis volgens hun motori- sche, fysische en psychologische ontwikkeling.

Serpi

Serpi beantwoordt aan de vraag van kinderen naar manipuleerbare, hanteerbare speeltoestelletjes. Op zijn bolle kant is het een wip waarop 2 kinderen kunnen zitten, of 1 kind dat in spreidstand zijn evenwiht probeert te vinden. Serpi kan ook gebruikt worden als brugje om over te lopen en een parcours mee te vormen. Op zijn zijkant is Serpi een bankje. 3 Serpi’s op hun zijkant vormen een cirkel, een gezellige keuvelhoek. Serpi stimuleert kinderen om creatief te zijn en samen te spelen.

Tomi

Onbeperkt ronddraaien, er op gaan zitten, zijn evenwicht proberen te bewaren, er van springen, ... kortom, een onbeperkte vrijheid van spelen.

Muti

Een tunnel! Plezier verzekerd. Muti is niet alleen een tunneltje, als 2 kinderen op zijn “oren” plaatsnemen, is hij tegelijk een schommel, aangezien de onderkant licht gebogen is. Bovendien is er geen gevaar voor de vingertjes, alles is goed doordacht.

Joli

Een topper uit de AMIS reeks! Zich op de armen optrekken en met de benen slingeren, kruipen, glijden, op de « oren » gaan zitten en gezellig babbelen… De Joli is een aantrekkelijk product voor klein en groot.

Lani

Ook de Lani behoort tot de AMIS reeks. Een prachtig design, zo is de Lani is een aantrekkelijke zit-/speelmodule. Er is zitplaats op zijn « neus », maar ook aan de andere kant is er plaats voorzien voor 2 kinderen. Via zijn ogen kan men er ook op klimmen. Of wil je liever op en af springen? Bewegen of liever rustig wat bijpraten?

Siti

Siti kan gebruikt worden op verschillende manieren : aan de ene kant is het een glijbaantje, aan de andere kant een zitje. De Siti is een leuke verschijning, bewegen of even rusten?

Roli

De AMIS reeks staat ook voor meer bewegen op de speelplaats. Met de Roli is het onmogelijk om stil te zitten. Roli is een « bobijn », een zitje, waarop men kan wiebelen, een rol waarop men kan gaan zitten en liggen en zich voortbewegen. Laat je verbeelding maar werken... zitten we op een paard of op een auto?

Torti

De Torti is de verzamelplaats voor alle vriendjes. De AMIS reeks maakt je speelruimte compleet. Torti doet denken aan een schildpad : kinderen zullen er op gaan staan, zitten, ze zullen er op gaan liggen, zullen het beschouwen als hun eilandje, hun stapsteen… Het kan je huisje zijn, je lounge, je ontmoetingsplaats... De structuren op de Torti voelen aan als een keien strand. Even wegdromen op de Torti en naar de wolken turen?