+32 498 50 30 30

Agora Family

Het Agora-gamma staat voor samenzijn en sociaal contact. De diverse speelelementen nodigen de kinderen uit om elkaar op te zoeken en wat te praten of uit te rusten. Maar kinderen zouden geen kinderen zijn mochten ze toch ook de vele bewegingsmogelijkheden van Agora niet ontdekken. Daarnaast geven de speeltoestellen vorm en structuur aan de open speelruimte.

Lounge moon

Lounge MOON bevordert sociale contacten, kan als openluchtklas of als verzamelpunt gebruikt worden, nodigt de leerlingen uit om samen te zijn, samen te ontspannen. Voor de kinderen van de lagere school is het eveneens een speeltoestel, want Lounge MOON nodigt uit om te bewegen. Voor grotere leerlingen in het secundair of studenten is het een verzamelplaats om je vrienden te ontmoeten, te loungen, een toffe manier om even bij te praten, een andere manier van zitten dan een gewone bank.

Lounge street

Lounge STREET bevordert sociale contacten, kan als openluchtklas of als verzamelpunt gebruikt worden, nodigt de leerlingen uit om samen te zijn, samen te ontspannen. Voor de kinderen van de lagere school is het eveneens een speeltoestel, want Lounge STREET nodigt uit om te bewegen. Voor grotere leerlingen in het secundair of studenten is het een verzamelplaats om je vrienden te ontmoeten, te loungen, een toffe manier om even bij te praten, een andere manier van zitten dan een gewone bank.

Nido

De Nido is meer dan een zitje. Het is een nestje waar kinderen zich kunnen in nestelen. De Nido geeft mensen de kans om tot rust te komen, samen te zijn in een gemoedelijke sfeer. Overal en altijd, binnen of buiten, in de klas, bibliotheek , onder het afdak of in de tuin. De ronde vorm van de Nido maakt dat je lichtjes kan schommelen. Zo kan je ontspannen met een boek, wat muziek of gezellig samen keuvelen. De Nido is er in 1 maat voor klein en groter, iedereen voelt zich goed in de Nido.

Tribune

Tribune zegt precies waarvoor het staat. Een zitelement om een rustige plaats of een openluchtklas in te richten. Tegelijk zijn de kleurrijke elementen een ontmoetingsplaats, maar zet de Tribune ook aan om te bewegen, trapje op trapje af? Springen? Tikkertje? of gewoon gezellig wat keuvelen. Een echte topper op je speelplaats!

Boxx & Bench

De Boxx & Bench is een set van combineerbare speeltuigen en banken. De Boxx is de ludieke vorm, Boxx Balance stimuleert het evenwicht, Boxx Step nodigt uit om te bewegen, trapje op, trapje af, Boxx Tunnel maakt verstoppen leuk. De Bench is de vlakke vorm maar toch meer dan een zitbank, samen vormen ze een openluchtklas of bewegingsparcour, we hebben de Bench S geschikt als zitje voor de kleuterjes, Bench M is perfecte zithoogte en de Bench L zorgt voor ontspannen zitten voor de grootsten onder ons. De Boxx & Bench zorgen voor een kleurrijk geheel op je speelruimte, combineren, bewegen, springen, liggen, afbakenen... Het kan allemaal met Boxx & Bench!

Ludobanc

De Ludobanc Street & Moon zorgen voor kleur en beweging bij de kleuterjes. Het is een zitbank, speeltoestel, winkeltje, afbakening, ... De Ludobanc zet aan tot creativiteit. Maken we een huisje of een ballenbad? De Ludobanc is je perfecte buitenklasje. Je kan de Ludobanc overal plaatsen, in de tuin, in de zandbak, ... of stapelen als je een hoger bankje en tafel wil.